Happy3D
3D Foto in glas, Model: Hart M

FAQ

Hoe kan men van een normale foto een 3D-beeld te maken?
Een normale foto is een
tweedimensionale (vlakke) voorstelling van een echte, driedimensionale scene. De persoon op een foto geeft geen enkele informatie over de diepte. Toch weet men intuïtief hoe de neus, ogen, mond, etc. in 3D uitzien.
Onze 3D grafische ontwerpers gebruiken deze kennis. Met behulp van een speciale 3D-software, geven wij uw foto diepte (of hoogte) en modelleren het zo in 3D.
 

 

Ik weet niet zeker of mijn foto geschikt is, kan ik het naar u opsturen zodat u mij zegt of het geschikt is?

We kunnen (bijna) elke foto verwerken.  Als deze, ene foto voor u de mooiste en meest geschikte foto is, bewerken we ook deze graag.  Al is een foto onscherp, wazig, korrelig of overbelicht - we kunnen het toch bewerken – alleen, let wel,  het eindresultaat zal er net zo uitzien als het origineel.
Dus: goed belichte, scherpe foto's met een resolutie tot 2.000 tot 3.000 pixels leiden tot de beste resultaten.
Echter: Als voor u deze, ene onscherpe of wazige foto uw liefste en mooiste foto is dan zullen we u niet vertellen dat het niet zal voldoen aan onze kwaliteitseisen - dat beslist alleen u!

Twijfelt U? Wacht nog even met bestellen en stuur eerst de foto aan ons door, wij beoordelen deze dan graag voor u.

Uit welk materiaal bestaan de laser foto's?


De foto's in
glas zijn gemaakt van glas, beter gezegd van Viamant glas. Viamant is ons merk dat bestaat uit een kwalitatief hoogwaardig optisch glas. Het glas is bijv. vrij van ijzeroxide, en heeft daardoor geen groene kleuring. Verder zijn er geen strepen of luchtbellen in het glas, waardoor uw 3D laser foto helder is en van een hoge kwaliteit.
Daarnaast is het Viamant glas ook vrij van spanning. Dit is erg belangrijk voor het laserproces. Door de interne spanningen kunnen in het glas direct of na enkele weken scheuren ontstaan – of zelfs het glas laten springen. Met ons Viamant glas garanderen wij een perfecte topkwaliteit voor een heldere laser foto.

Meer vragen? Mail ons: info (at) happy3d.be, we staan u graag te woord !